Voordelen MundoRado Reizen

Waarom kiest u voor MundoRado Reizen ?

  • Kennis van mindervalide aanpassingen op de bestemming
  • Begeleide groepsreizen
  • Groot en gevarieerd reisaanbod
  • Begeleiding door enthousiaste en ervaren vrijwilligers
  • Persoonlijke aandacht
  • Zorg naar behoefte
  • Individuele vrijheid
  • Informatiebijeenkomsten door het hele land
  • Stichting zonder winstoogmerk

Specialist in aangepaste vakanties

De wereld is, ondanks een lichamelijke beperking, toegankelijker dan u wellicht denkt. Mundo (wereld) Rado (wiel) laat u 'op wielen de wereld bereizen'! Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van reizen voor mensen met een lichamelijke beperking en/of NAH kennen we onze bestemmingen én onze reizigers. Wij weten wat u, als reiziger, belangrijk vindt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft om een onbezorgde vakantie te beleven. Vakanties waar individuele vrijheid, zelfstandigheid en vakantieplezier centraal staat!

Op alle Toegankelijke- en Zorgvakanties is alles 100% aangepast en toegankelijk voor mensen met een beperking: het vervoer, de accommodatie, de transfers en de excursies. U kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is! Uiteraard is het ons doel om ook onze Avontuurlijke Vakanties volledig aangepast en toegankelijk voor mensen met een beperking te organiseren. In de praktijk is dit niet altijd mogelijk. Op de Avontuurlijke Vakanties komen we dus wel eens letterlijk voor een drempel te staan!

Vanuit Nederland vliegen we zoveel mogelijk rechtstreeks naar onze bestemmingen en gaan er een begeleiders mee die er voor zorgen dat de reis optimaal verloopt. We verblijven in uitstekende accommodaties die van tevoren (bijna allemaal) bezocht zijn door onze medewerkers van afdeling Inkoop. De accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk en we beschikken over (een aantal) aangepaste kamers. Zo staat u niet voor onverwachte verrassingen op uw vakantiebestemming
 

We houden niet van betutteling; onze begeleiders helpen alleen waar nodig. Trek er gerust ook lekker zelf op uit! Wij kijken graag naar wat er wél kan. Heeft u meer zorg en verpleging nodig, dan kunt u kiezen voor een Zorgvakantie, er reist een verpleegkundige met u mee. Zo kiest u zelf de soort reis en daarmee de vakantie welke het beste bij u past!