Hoe te boeken?

Kies een reis die bij u past! U vindt ons reisaanbod in onze digitale brochure of flyer (indien beschikbaar) of onze website. Zodra u uw vakantie gevonden heeft, kunt u deze boeken via de website. De boeking wordt gemaakt door het invullen van het aanmeldingsformulier.

 

Optie nemen
Wilt u liever eerst een optie (voorlopige boeking) nemen, bel dan naar 0182-587056. De optie is vrijblijvend en gratis en blijft 10 dagen staan. We willen wel graag van u weten of wij de optie mogen omzetten in een definitieve boeking of dat u de optie wilt annuleren.
Het is niet verplicht om eerst een optie te nemen.  

 

Belangrijk
We vinden het prettig en belangrijk dat het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk ingevuld wordt. De vrijwillige begeleiders gebruiken deze informatie tijdens de reis om u de hulp te kunnen bieden die u prettig vindt. 
Zijn er bijzonderheden met betrekking tot vaste gewoontes, diëten of verzorging? Dan willen we dat graag weten.

 

Definitieve boeking
Na ontvangst van uw boeking of aanmeldingsformulier bekijken de medewerkers van afdeling Informatie en Reserveringen uw boeking. Zij controleren of wij de benodigde informatie hebben. Hierna wordt uw boeking definitief gemaakt of wordt u gebeld met een voorstel voor een alternatieve vakantie.

Bevestiging
Zodra de boeking definitief gemaakt is, ontvang u een digitale bevestiging in de vorm van een factuur. Controleert u deze goed, want de boeking is nu definitief. Dit betekent dat u geen herroepingsrecht meer heeft. Annuleringen en wijzigingen vallen nu onder de ANVR Voorwaarden.

 

Betaling
Binnen 14 dagen na factuurdatum dient u conform ANVR voorwaarden een aanbetaling van 30% van de totale reissom, de reserveringskosten en de eventuele annuleringsverzekering te voldoen. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek bijgeschreven te zijn. Boekt u een reis die binnen 6 weken vertrekt, dan dient u bij boeking het gehele bedrag ineens te voldoen. Voor onze zeecruises gelden afwijkende betalingsvoorwaarden. Hierover wordt u geïnformeerd op de boekingsbevestiging.