Ouderen Vakanties gaat verder onder de naam MundoRado Reizen!

Ouderen Vakanties is al sinds 2018 onderdeel van Stichting Het Buitenhof, en daarmee familie geworden van de "grote zus" MundoRado Reizen.

MundoRado Reizen is al sinds 2003 specialist en aanbieder van aangepaste vakanties voor mensen die te maken hebben met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking of niet aangeboren hersenletsel. MundoRado Reizen betekent letterlijk de wereld (Mundo) verkennen op wielen (Rado). Hiermee bedoelen wij dat u ook met een zorgbehoefte of gebruik van een hulpmiddel vakantie kunt vieren, waar dan ook in de wereld en wat uw leeftijd ook is.

Door Ouderen Vakanties en MundoRado Reizen samen te voegen kunnen wij een uitgebreider aanbod vakanties aanbieden in binnen- en buitenland. Onze groepsreizen zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Speciaal voor de leeftijdscategorie vanaf 55 jaar bieden wij ook vakanties voor ouderen aan; het is immers leuk om met leeftijdsgenoten op vakantie te gaan.

Ook al wijzigt de naam Ouderen Vakanties in MundoRado Reizen, wij blijven het vertrouwde adres voor het boeken van uw vakantie!

De vakanties voor ouderen zijn geschikt voor diegenen die bijvoorbeeld

  • Zorg nodig hebben tijdens hun vakantie
  • Tijdens hun vakantie afhankelijk zijn van een hulpmiddel (rolstoel, rollator, wandelstok, etc)
  • De gezelligheid van een groepsvakantie zoeken met leeftijdsgenoten
  • Ervaren reizigers zijn, maar die als gevolg van ouderdomsverschijnselen het reistempo van een reguliere reisorganisatie niet meer kunnen bijhouden of zich opgelaten voelen wanneer zij de groep "ophouden".

Bekijk ons reisaanbod