Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • info@mundorado.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Wie zijn onze vrijwilligers?

Op alle groepsreizen gaan vrijwilligers mee als begeleiding. Op individuele reizen kunt u aangeven of u begeleiding op prijs stelt. Onze vrijwilligers hebben vaak vanuit hun werk of privé-situatie ervaring met mensen met een lichamelijke beperking, maar niet altijd. Wij stellen hoge eisen aan onze vrijwilligers. 

Alle vrijwilligers worden in een persoonlijk kennismakingsgesprek beoordeeld en vervolgens getraind voordat ze als begeleider mee op reis gaan. Ieder team wordt aangestuurd door een coördinator. Hij of zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van reizen. Tijdens het reisseizoen zijn wij 24/7 bereikbaar voor reizigers en vrijwilligers voor urgente vragen en noodsituaties. 

 

Wij stellen twee vrijwilligers voor!

 

Cor de Zeeuw (coördinator): “Ik heb al heel veel vakanties voor  MundoRado Reizen begeleid en ik streef er continu naar om het iedereen naar de zin te maken. Aan het begin van de reis vraag ik ook wat iemand van ons verwacht. Het varieert van soms hele simpele dingen tot ingrijpende zaken: het halen van een kopje koffie ’s ochtends bij het ontbijt tot een bezoek aan het ziekenhuis. Een ander wil juist absoluut niet dat je koffie haalt, dat kunnen ze prima zelf. Zo kijk ik per persoon welke hulp gewenst is. Het geeft zoveel voldoening om te zien dat iedereen en super vakantie heeft dat jij daar je bijdrage aan kunt leveren”.     

 

 

Ger-Anne van der Haar (verpleegkundige): "In 2009 vond ik, dat ik naast mijn werk ook iets moest betekenen voor mijn medemens. Al zoekend kwam ik uit bij MundoRado Reizen. Inmiddels heb ik 8 reizen gemaakt, waarvan ik de laatste twee reizen 1-op-1 begeleiding (zorg op maat) heb gegeven! Ik merk dat het ultieme gevoel van vrijheid ervaren tijdens reizen en mijn passie voor de verpleegkunde elkaar hebben gevonden! Het feit dat ik het mogelijk kan maken dat iemand anders kan reizen, maakt iedere reis voor mij heel bijzonder en waardevol!" 

© Buitenhof Algemene voorwaarden