Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • info@mundorado.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Wat voor begeleiding?

Afhankelijk van de groepsgrootte (10 tot 12 reizigers), worden de reizen van MundoRado Reizen begeleid door 2 of 3 begeleiders. U krijgt, daar waar nodig, ondersteuning bij bijv. in- en uitstappen van vervoermiddelen, op- en afstappen en het sjouwen van de koffers. 

Sommige mensen vinden het prettig om paspoort, geld of medicatie in beheer te geven. Ondersteuning wordt alleen gegeven als u ons laat weten onze hulp nodig te hebben of op prijs te stellen.  

 

De begeleiders maken er een uitdaging van om "kan niet" en "gaat niet" achter zich te laten en u een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Ook leveren zij een bijdrage aan een gezellige, ontspannen en open sfeer in de groep, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en optimaal kan genieten van zijn/haar vakantie. 

 

Reizigers die meegaan op Avontuurlijke en Toegankelijke reizen dienen zelfredzaam te zijn wat betreft de ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) of nemen zelf iemand mee die hen hierbij assisteert. Tijdens Avontuurlijke reizen hebben niet alle hotels en faciliteiten mindervalide aanpassingen. Begeleiding is 1 begeleider op 8 reizigers, aangevuld met lokale helpers.  Tijdens Toegankelijke vakanties zijn wel alle accommodaties, het vervoer en de transfer 100% aangepast. Begeleiding is 1 begeleider op 5 à 6 reizigers.


Zorg Vakanties

Voor reizigers met een meer uitgebreide zorgvraag organiseert MundoRado Reizen Zorg VakantiesOp deze reizen gaat meer begeleiding mee (1 begeleider op 1 reiziger of 1 begeleider op 2 reizigers). U kiest zelf de mate van begeleiding die u nodig heeft. In het team van begeleiders op een Zorg Vakantie bevindt zich altijd een verpleegkundige.

 

Individuele reizen

Op individuele reizen gaan wij ervan uit dat u zonder begeleiding op vakantie gaat. Toch liever begeleiding mee? Op uw verzoek regelen we dat graag.

© Buitenhof Algemene voorwaarden