Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • info@mundorado.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Verzekeringen

In onze gepubliceerde reissommen zijn de reis- en annuleringsverzekering niet inbegrepen. Wel verplichten wij al onze deelnemers om een reisverzekering afgesloten te hebben voordat u met ons op reis gaat. Indien u nog geen verzekeringen heeft afgesloten, adviseren wij om dit via MundoRado Reizen af te sluiten bij Europeesche Verzekeringen. De tarieven voor deze verzekeringen staan vermeld per reis.

 

De reisverzekering betreft het pakket “Comfort”, waarbij u rekening dient te houden met een eigen risico. Daarnaast bestaat er de mogelijk om tegen een toeslag van € 0,65 per dag een aanvullende verzekering af te sluiten, waardoor uw medische apparatuur en/of hulpmiddelen zijn meeverzekerd tot een maximaal bedrag van € 2500. In het buitenland gehuurde medische apparatuur/ hulpmiddelen vallen ook onder deze dekking.

 

U bent niet verplicht om een annuleringsverzekering af te sluiten. Echter, annuleren van een reis brengt kosten met zich mee (kosten conform ANVR-reisvoorwaarden). Indien de reden van annulering onder de dekkingsvoorwaarden valt, krijgt u deze kosten vergoed. Ook een annuleringsverzekering kunt u via ons bij Europeesche Verzekeringen afsluiten, binnen 7 dagen na reservering van uw reis.

 

Klik op Voorwaarden kortlopende Reisverzekering  om te lezen waarvoor u verzekerd bent en tot welk maximaal bedrag. Tevens kunt u hier een Schadeaangifteformulier Reisverzekering downloaden.

 

Annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte reis niet door kan gaan? Of wat als u halverwege naar huis moet? Een annuleringsverzekering vangt het risico op. Voor uw vertrek én tijdens uw vakantie. Wel zo geruststellend!

De annuleringsverzekering is niet bij de reissom inbegrepen en ook niet verplicht, maar wij adviseren het wel heel dringend. De kosten voor deze verzekering staan per reis aangegeven, zowel op de website als in onze brochure. Wanneer u een annuleringsverzekering wilt afsluiten, kunt u dit aangeven op het aanmeldingsformulier.  Klik hier voor de Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering die u via MundoRado Reizen af kunt sluiten. Indien u besluit uw annuleringsverzekering zelf af te sluiten, moet u dit binnen een week na ontvangst van de factuur doen! Tevens kunt u hier een Schadeaangifteformulier Annuleringsverzekering downloaden.

 

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Immers, annuleren van een reis brengt kosten met zich mee (kosten conform ANVR reisvoorwaaarden ) en u kunt zich via Europeesche Verzekeringen zich voor vele redenen van annuleren verzekeren.

Klik op Annuleringskosten.pdf   om te lezen welke annuleringskosten u moet betalen op het moment dat wij uw schriftelijke annulering ontvangen.

© Buitenhof Algemene voorwaarden