Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • info@mundorado.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Een reis boeken

In de Zoek en Boek module op deze site zoekt u de vakantie uit die bij u past. Zodra u deze vakantie gevonden heeft, kunt u direct via het aanmeldingsformulier boeken óf eerst een optie nemen.


Boeking via het aanmeldingsformulier
U maakt een boeking door het invullen en opsturen van een aanmeldingsformulier. We hebben verschillende aanmeldingsformulieren:

Het papieren aanmeldingsformulier stuurt u naar MundoRado Reizen Postbus 109, 2800 AC GOUDA.


Optie nemen
Wilt u liever eerst een optie (voorlopige boeking) nemen, bel dan naar 0182-587056. De optie is vrijblijvend en gratis en blijft 10 dagen staan. We willen wel graag van u weten of wij de optie mogen omzetten in een definitieve boeking of dat u de optie wilt annuleren. Het is niet verplicht om eerst een optie te nemen. U kunt ook direct het aanmeldingsformulier insturen.


Belangrijk
We vinden het prettig en belangrijk dat het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk ingevuld wordt. De vrijwillige begeleiders gebruiken deze informatie tijdens de reis om u die hulp te kunnen bieden die u prettig vindt. Zijn er bijzonderheden met betrekking tot vaste gewoontes, diëten of verzorging, dan willen we dat graag weten.    

Definitieve boeking
Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier bekijken de medewerkers van afdeling Informatie en Reserveringen uw boeking. Zij controleren of wij de benodigde informatie hebben. Hierna wordt uw boeking definitief gemaakt of u wordt gebeld met een voorstel voor een alternatieve vakantie.

Twijfelt u of een vakantie geschikt is voor u?  Bel ons gerust voor advies of maak een afspraak! We geven u graag advies.

Bevestiging
Zodra de boeking definitief gemaakt is, ontvangt u een digitale bevestiging in de vorm van een factuur. Controleert u deze goed, want de boeking is nu definitief. Dit betekent dat u geen herroepingsrecht meer heeft. Annuleringen en wijzigingen vallen nu onder de ANVR reisvoorwaarden

Betaling
Binnen 14 dagen na factuurdatum dient u conform ANVR reisvoorwaarden een aanbetaling van 15% van de totale reissom, de reserveringskosten en de eventuele annuleringsverzekering te voldoen. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek bijgeschreven te zijn. Boekt u een reis die binnen 6 weken vertrekt, dan dient u bij boeking het gehele bedrag ineens te voldoen. Voor onze zeecruises gelden afwijkende betalingsvoorwaarden. Hierover wordt u geïnformeerd op de boekingsbevestiging. 

© Buitenhof Algemene voorwaarden