Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • info@mundorado.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Reisinformatie

Waarom MundoRado Reizen en voor wie?

MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Van zonvakantie tot avontuurlijke rondreis, op zowel Europese bestemmingen als ver daarbuiten! Ook valide reisgenoten zijn van harte welkom!

 

Onze groepsreizen zijn geschikt voor mensen die niet ver kunnen lopen, gebruik maken van een rollator, rolstoel of scootmobiel óf die af en toe even een geheugensteuntje nodig hebben. Al onze groepsreizen worden begeleid door enthousiaste, vrijwillige reisbegeleiders die hand en spandiensten verrichten en uiteraard zorgen voor de reistechnische uitvoer van de reis.


Aangepast reizen? Tot op zekere hoogte!

Anders dan veel andere reisaanbieders voor mensen met een lichamelijke beperking gaat MundoRado Reizen bij haar Avontuurlijke Reizen uit van het avontuur op haar vakanties, in plaats van de beperking en de zorg. Een aantal reizen in ons programma nemen u mee naar landen die vaak minder goed zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit vereist uiteraard de nodige flexibiliteit en creativiteit! We maken op de bestemming in ieder geval gebruik van rolstoelvervoer en ter plaatse beschikken we over (een aantal) aangepaste kamers. Ook wordt er zoveel mogelijk rechtstreeks gevlogen naar een bestemming, om een reis zo aangenaam mogelijk te maken!

Indien u kiest voor een Toegankelijke Vakantie of een Zorg Vakantie dan kiest u voor vakanties waarbij de accommodatie en het vervoer wel voor 100% aangepast zijn. 

MundoRado Reizen kiest ervoor om écht te reizen. Onze reizen laten u veel zien en beleven. U geniet het meest wanneer u goed uitgerust en met een flexibele instelling met ons mee op reis gaat!

 

Liever niet in een groep? 

Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Geen probleem! Onder de naam "Individuele Reizen" bieden wij alle bestemmingen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft. Wij maken graag een offerte voor u, afgestemd op uw wensen.

 

© Buitenhof Algemene voorwaarden