Het Coronavirus - Hoe gaan wij hiermee om?

--UPDATE 28 mei 2020--

In verband met het Coronavirus wordt ons steeds vaker de vraag gesteld of vakanties wel doorgaan, of ons wordt om (reis)advies gevraagd. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ANVR en RIVM op.


MundoRado Reizen annuleert alle reizen tot en met 31 juli 2020

In de huidige omstandigheden kunnen onze reizigers niet langer genieten van hun geboekte reis en komen zij ook steeds vaker het land van hun vakantie niet meer in. Inmiddels raadt ook de overheid af om te reizen naar het buitenland.

Om die reden hebben we besloten om alle vakanties van MundoRado Reizen met vertrek tot en met 31 juli 2020 te annuleren. Voo Vanzelfsprekend zullen wij persoonlijk contact met u opnemen zodra wij nieuws hebben over de reis die u bij ons geboekt heeft.
 

Voucher
Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, ontvangen een voucher voor de betaalde reissom. Met dit voucher kan een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Meer informatie over de voucher leest u hieronder in de 'Veelgestelde vragen'.

Zodra de situatie verandert en er door het Ministerie een ander advies gegeven wordt, dan volgen wij dit advies uiteraard direct op. Wij houden dit nauwlettend in de gaten en zullen een update over de berichtgeving op onze website én social media plaatsen. Indien nodig zullen wij vanzelfsprekend de reizigers/contactpersonen persoonlijk inlichten. Meer informatie over reisadviezen van het land waar u naartoe gaat leest u op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Hier kunt u uw vakantieland invullen. Vervolgens leest u het advies van het Ministerie.
 

Wij hopen u hier voorlopig voldoende mee geïnformeerd te hebben en enige onzekerheid weggenomen te hebben. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact op met ons team reisspecialisten via telefoonnummer: 0182-587056 of mail naar: info@mundorado.nl

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Meer informatie over het Coronavirus