Het Coronavirus - Hoe gaan wij hiermee om?

--UPDATE 7 juli 2020--

In verband met het Coronavirus wordt ons steeds vaker de vraag gesteld of vakanties wel doorgaan, of ons wordt om (reis)advies gevraagd. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ANVR en RIVM op.


MundoRado Reizen annuleert alle reizen naar het buitenland met vertrek in augustus en/of september 2020

Met pijn in ons hart hebben wij namelijk besloten alle reizen naar het buitenland met vertrek in augustus & september te annuleren. Graag willen wij je uitleggen waarom wij dit besluit hebben genomen.

Ook al zijn grenzen weer geopend en is reizen naar het buitenland weer mogelijk, dit geldt voornamelijk voor kleine groepjes zoals gezinnen, echtparen en vrienden. Voor grotere groepen mensen is reizen minder gemakkelijk, omdat veel landen nog strenge(re) voorwaarden hanteren voor het houden van afstand, het dragen van mondkapjes en regels met betrekking tot quarantaine. Dit alles maakt dat het vakantiegevoel minder plezierig is en de gezondheidsrisico’s groter worden.

Wij wensen al onze reizigers een zorgeloze, ontspannen en veilige vakantie toe. Omdat veiligheid van onze reizigers (én onze vrijwilligers) en onbezorgd vakantie vieren bij ons voorop staat, maar we het risico op dit moment nog te groot vinden, zullen reizen naar het buitenland de komende periode nog niet doorgaan. In de huidige omstandigheden kunnen onze reizigers niet langer genieten van hun geboekte reis en komen zij ook steeds vaker het land van hun vakantie niet meer in. Inmiddels raadt ook de overheid af om te reizen naar het buitenland.

 

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Meer informatie over het Coronavirus