Navigatie

Adressen

 • Bezoekadres
  Noothoven van Goorstraat 11e Gouda
 • Postadres
  Postbus 109, 2800 AC Gouda
 • Informatie & Reserveringen
 • 0182-587056
  (MundoRado Reizen)
 • info@mundorado.nl
 • Kamer van Koophandel
  41149019
 • BTW-nummerNL
  61.73.305.B01

Vakantie boeken

Hoe boek ik een vakantie?
Door het invullen en opsturen van het aanmeldingsformulier. U kunt een vrijblijvende optie nemen op een vakantie. Deze optie blijft 10 dagen staan. Aan deze optie zijn geen kosten verbonden. Wel horen we graag na 10 dagen of u de optie om wilt zetten in een boeking.
Bij iedere reisbeschrijving in de zoek en boek module staat wat er wel en niet inbegrepen is.

Inbegrepen:

Vluchten
Luchthavenbelasting en (brandstof)toeslagen
Hotelovernachtingen (per reis wordt aangegeven welke maaltijden inclusief zijn)
Het vervoer gedurende de hele reis
De excursies
De begeleiders vanuit Nederland en ter plaatse

Wat zit NIET bij de reissom inbegrepen?
Reis- en annuleringsverzekering
Overige maaltijden en consumpties
Vervoer naar Schiphol
Onze reizen hebben een prijsstelling die vergelijkbaar is met gespecialiseerde touroperators. Natuurlijk heeft ook MundoRado Reizen haar organisatiekosten maar dankzij het vele werk dat verzet wordt door de vrijwilligers zijn de prijzen alleszins redelijk. Bovendien zijn wij een stichting zonder winstoogmerk.
Ja! Hier krijgt u een toelichting op het reisprogramma en kunnen wij over en weer persoonlijk kennismaken. Op deze manier ontstaat er een goed beeld van uw mogelijkheden en de haalbaarheid van een reis. Veelal zijn er op deze middagen ook trouwe reizigers aanwezig die graag hun ervaringen met u delen. Onder reisinformatie/informatiebijeenkomsten staan de data van de bijeenkomsten vermeld.
Informatie over verzekeringen
Ja, bij de reissom zijn de reis- en annuleringsverzekering niet inbegrepen. MundoRado Reizen verplicht het haar reisdeelnemers om een reisverzekering af te sluiten. Indien u nog geen verzekering heeft, adviseren wij u de reisverzekering via ons af te sluiten. Wij hebben goede afspraken met de Europeesche Verzekeringen. Zo is uw medische apparatuur/hulpmiddel dat u mee op reis neemt, meeverzekerd tot een bedrag van € 2500,--. In het buitenland gehuurde medische apparatuur/rolstoelen vallen ook onder deze dekking.
MundoRado Reizen verplicht haar reisdeelnemers niet tot het afsluiten van een annuleringsverzekering, echter adviseren wij het u dringend. Deze verzekering beschermt u, indien u onverhoopt een geboekte reis moet annuleren of vroegtijdig af moet breken, tegen de financiële gevolgen. Ook een annuleringsverzekering kunt u via ons bij de Europeesche Verzekeringen afsluiten. Indien u deze besluit zelf af te sluiten, moet u dit meestal binnen een week na ontvangst van factuur doen. Indien u een reis- en/of annuleringverzekering via ons wilt afsluiten, kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

© Buitenhof Algemene voorwaarden